diumenge, 20 d’agost del 2017

ACTES FESTA MAJOR 2017

Pels dies previs a la Festa Major de Vilafranca 2017, des de la Comissió Santa Maria 2020 s’han preparat una sèrie d’actes per continuar donant a conèixer les obres que s’han realitzat, i les que començaran el proper mes de setembre per tal de seguir la restauració de la façana sud de l’església de santa Maria.

El primer de tots aquests esdeveniments serà una conferència el dijous 24 d’agost a les 19:15 de la tarda a la Sala Mossèn Vinyeta. Anirà a càrrec d’Ivan Colet i Josep M Feliu, al voltant de les darreres obres fetes a la façana sud, fent un repàs a la història de l’edifici fins a l’actualitat, i una segona part centrada en les inclinacions dels murs i l’anàlisi de la coberta, amb algunes noves aportacions al seu enfonsament i posterior reconstrucció a mitjans del segle XVIII, i quin és l’estat actual.

Per una altra banda el dissabte 26 d’agost a les 11 del matí es presentarà el numero de loteria de Nadal de Santa Maria 2020, que es podrà adquirir en diferents establiments de Vilafranca. Durant la presentació es podran adquirir les primeres butlletes, que tenen un preu de 5€. Aquesta presentació anirà acompanyada d’una sorpresa amb un element relacionat amb la Festa Major de començaments del segle XX, que es reserva als que aquell matí vulguin ser els primers a tenir el número 71812 a les seves mans. 


Finalment, i com ja va sent habitual des del 2010, entre el 22 i el 27 d’agost a les 20:30 s’obrirà el cor de l’església de Santa Maria durant els dies de novena per poder veure i escoltar els goigs de Sant Fèlix des d’una perspectiva  ben especial.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada